- طراحی اتاق مدیریت و وسایل آن باید به نحوی صورت گیرد که “نظم” در اتاق به بهترین شکل ایجاد شود. بهم ریختگی ظاهری در محیط وجود نداشته باشد و بین وسایل موجود در اتاق با محل قرار گیری آن ها نسبت منطقی و اصولی برقرار باشد.
- نوع چینش اتاق مدیریت باید طوری باشد که ارباب رجوع پس از ورود به دفتر مدیریت، علاوه بر حس راحت بودن کنار بالاترین فرد مجموعه، احساس دیسیپلین و شاخص بودن فرد روبروی خود را به خوبی درک کند.
- طراحی یک فضای اختصاصی و با امکانات سلف سرویس برای استفاده شخصی یا پذیرایی از میهمانان خاص، هنگامی که مدیر می خواهد مانع ورود و خروج افراد حین جلسات مهم شود.
- رنگ و نورپردازی محیط دفتر مدیریت باید به گونهای باشد که باعث شود کارمندان تحت تاثیر فضای مدیریتی قرار گیرند.
- طراحی و چیدمان وسایل اتاق باید به گونه ای باشد که فضای کافی برای نشستن و راه رفتن به راحتی فراهم باشد.
- در بعضی از اتاقها به خاطر وجود فضای کافی، اتاقهای مجزا و یا شیشهای برای برقراری جلسات با کارمندان و یا اعضا هئیت مدیره وجود دارد که نقش تعیین کنندهای در بهتر دیده شدن اتاق مدیریت دارد. بنابراین امکانات اتاق جلسات و لوازم اطراف نباید طوری باشد که حضور این اجسام باعث پرت شدن تمرکز شرکت کنندگان در جلسه شود. چیدمان میز کنفرانس و صندلیها باید به سمت نقطه تمرکز و اصلی جلسه باشد.
- محل قرارگیری ویدئو کنفرانس و همچنین امکان افزایش و کاهش نور محیط در این نوع اتاقها نیز بسیار مهم است. وجود سیستمهای صوتیِ مخفی و دیوارپوشهای عایق صدا نیز از موارد لازم برای این اتاق ها است.